Consiliere GRATUITĂ pe bază de programare!

Cum obțin un costum
la comandă?

Tot ce trebuie să știi
pentru a obține un costum la comandă.

Pasul 1. Te programezi pentru o sedință de stil cu unul dintre consilierii noștri.

Programează-te prin telefon sau pe site-ul nostru la secțiunea REZERVARE, iar un consultant vestimentar te va contacta în maximum 24h pentru stabilirea unei întâlniri în atelier.

Pasul 2. Consilierul nostru te va ajuta în alegerea celor mai bune țesături și modele pentru nevoia ta.

Atelierul de costume la comandă SUITS by David C. își dorește să realizeze din vestimentație o carte de vizită, astfel este foarte important ca ținutele să rezoneze cu personalitatea clientului, având în vedere țesătura din care este confecționat, punând accent pe finețe, greutate și producător. ​

Costumul (stofa) se alege în funcție de fizionomia fiecărui bărbat, degeaba arată foarte bine pe manechin, dacă pe cel care dorește să-l achiziționeze, nu se așează cum trebuie și nu îl pune în evidență.

Pasul 3. Realizăm cu cea mai mare atenție produsele comandate de tine.

Must-ul unui costum la comadă este redat de touch-ul personalității tale. Alege doar detaliile care reflectă stilul personal de la alegerea tipului de rever până la căptușeala din interiorul sacoului. Costumul la comandă trebuie să te pună în evidență prin precizia măsuratorilor (lungimea corectă a sacoului și pantalonilor, umerii sacoului și crearea efectului de clepsită a sacoului).

În aceasta etapă, croitorul îți ia măsuratorile necesare pentru a realiza un costum care să fie pe măsura ta, dar să îți vină ca o mănușă.

Pasul 4. Este timpul ca tu să încerci produsele, iar noi să ne asigurăm ca totul se ridică la nivelul așteptărilor tale.

După o perioadă de 4 săptămâni, costumul este gata și se realizează prima probă cu posibilitatea unor modificări. În acesta etapă, avem în vedere respectarea unor reguli de conduită vestimentară, precum: manșeta camășii să fie cu 2 cm mai lungă decât mâneca sacoului, șosetele trebuie să fie suficient de lungi astfel încât acestea să nu se vadă nici în momentul în care te așezi și de asemenea asortarea accesoriilor.